Domov / Glasba / NINO PREDSTAVLJA NOVI SINGLE IN DRZEN VIDEOSPOT ZA PESEM POD TUŠEM

NINO PREDSTAVLJA NOVI SINGLE IN DRZEN VIDEOSPOT ZA PESEM POD TUŠEM

Mesec januar je za številne glasbenike mesec počitka, a Nino Ošlak tudi ob začetku novega leta ustvarja s polno paro. S svojo ekipo, na čelu s producentom Damjanom Pančurjem, zaključuje snemanje svoje 2. avtorske plošče. Še pred izidom plošče pa mlad, akademsko izobražen glasbenik, v radijski eter pošilja čisto svežo singl’co s šaljivim besedilom POD TUŠEM, za katero je posnel tudi svoj 7. videospot.

 

SINGL’CA POD TUŠEM

Nova himna vseh, ki si radi prepevajo pod tušem, je nastala zelo spontano: »Redko si pojem pod tušem, si pa večkrat žvižgam, drži. Pesem je polna pozitive a žal ni nastala pod tušem, ampak ob improviziranju na klavir. Glasba ni vedno samo resna, lahko je tudi zelo šaljiva, norčava. In ravno ta raznolikost me nasploh pri glasbi vedno znova prevzame. Zato sem se odločil, da na novi plošči poleg resnejše, pokažem tudi svojo šaljivo plat. Singl’ca POD TUŠEM je polna optimističnih vibracij in verjamem, da si jo bo marsikdo rad prepeval ali pa žvižgal. Upam pa, da ne samo pod tušem (smeh)«.

 

VIDEOSPOT:

Videospot je bil delno posnet pod tušem, a so tudi ostali kadri precej drzni. Spot je režiral izvrsten Niko Karo, snemanje pa je potekalo v enem od luksuznih apartmajev na Bledu. »Prvič se mi je pri snemanju videa zgodilo, da ni šlo prav nič narobe. Vse je teklo brez težav in zapletov, zato smo s celotno ekipo res uživali in se noro zabavali. Sploh pa, ko sva se z mojo ljubico iz videa – Tjašo, enkrat tako vživela v snemanje scene, da nisva slišala režiserjevega ‘stop’. Midva sva se še naprej veselo mečkala, že kmalu za tem pa smo se s celotno ekipo na ta račun pošteno nasmejali« opisuje zabavno snemanje akademski glasbenik.

 

NOVA PLOŠČA:

Vsestranski glasbenik pravi, da bo nova plošča bolj »odbita in razgibana od prvenca Simfonija. Nekaj pesmi bo, tako kot naslovna POD TUŠEM, zelo šaljivih, nekaj pa bo tudi takšnih bolj resnih, življenjskih«. Pop glasbo na novem albumu je mlad avtor in pevec popestril z mešanjem številnih drugih glasbenih zvrsti kot so funky, rock, R&B in celo jazz.

About Novinar

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …