Domov / Policija / PREGLED DOGODKOV POLICIJSKE UPRAVE LJUBLJANA

PREGLED DOGODKOV POLICIJSKE UPRAVE LJUBLJANA

V zadnjih 24-ih je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 131 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 68 dogodkov, s področja javnega reda in miru 39 dogodkov in s področja prometne varnosti 31 dogodkov.

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 13 vlomov in 13 tatvin, s področja prometne varnostni pa so obravnavali 7 prometnih nesreč v katerih je nastala materialna škoda in 1 nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Policisti so večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov zasegli osebno vozilo. S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 11 krat na javnem kraju.

26. 1. 2016 ob 19. uri smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Bežigrada. Neznani storilec je v popoldanskem času vlomil skozi okno, pregledal notranjost in odtujil dva prenosna računalnika, mobilni telefon in dva potna lista. Z dejanjem je lastnika oškodoval za nekaj sto evrov. Policisti nadaljujejo z delom.

26. 1. 2016 okrog 21.15 ure smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Medvod. Neznani storilec je prav tako v popoldanskem času vlomil skozi balkonska vrata in iz notranjosti odtujil nakit in denar. Z dejanjem je lastnika oškodoval za približno 2000 evrov. Policisti nadaljujejo z delom.

26. 1. 2016 okrog 13.20 ure je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči na območju Mengša v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je bil vzrok za prometno nesrečo neprilagojena hitrost. Dve osebi sta utrpeli lahke telesne poškodbe in sta bili odpeljani z reševalnim vozilom. Povzročiteljici pa je bila izdan plačilni nalog.

About Novinar

Preverite tudi

V NACIONALNI PREVENTIVNI AKCIJI »MOBILNI TELEFON« SODELUJE TUDI OBČINA GROSUPLJE

Nacionalna preventivna akcija »Mobilni telefon« se je pričela v ponedeljek, 14. januarja, in bo trajala …