Domov / Lokalno / VABLJENI NA SEJEM ZA AKTIVNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA NATOUR ALPE-ADRIA

VABLJENI NA SEJEM ZA AKTIVNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA NATOUR ALPE-ADRIA

Občina Ivančna Gorica se v sodelovanju z Občinsko turistično zvezo Ivančna Gorica in Zavodom Prijetno domače predstavlja na letošnjem osrednjem slovenskem turističnem sejmu Natour Alpe-Adria, ki bo z razstavljavci iz Ivančne Gorice potekal od četrtka 28. januarja do sobote 30. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na stojnici, v stekleni dvorani razstavišča, se bodo v treh dneh predstavila turistična društva iz občine Ivančna Gorica, ki so k sodelovanju povabila tudi nekatere turistične ponudnike. Destinacija Prijetno domače – občina Ivančna Gorica bo na sejmu predstavljena kot dežela prijaznih ljudi, z bogato turistično ponudbo, kulinariko in pestro kulturno dediščino. Sejem Natour Alpe-Adria je največja prireditev s področja turizma v regiji Alpe-Jadran, saj privabi okrog 15000 obiskovalcev, ki imajo vsako leto možnost spoznati tudi ponudbo iz naših krajev.

Vabljeni tudi vi na sejem, kjer se boste pri naših razstavljavcih gotovo počutili prijetno in domače.

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …