Domov / Glasba / JAN PLESTENJAK OB IZIDU NOVE PESMI TUDI V USODNEM VINU

JAN PLESTENJAK OB IZIDU NOVE PESMI TUDI V USODNEM VINU

Po uspešnici ‘Stara dobra‘ s katero je eden najbolj uspešnih slovenskih glasbenikov napovedal izid trinajstega studijskega albuma »Dvigni krila«, danes predstavlja drugi singl, čutno balado ‘Prelepa za poraz‘. Gre za pesem, ki je med Janovimi poslušalci že odlično sprejeta, kar ne preseneča, saj je kot pravi avtor: »… nekakšno nadaljevanje zgodbe iz pesmi ‘Ona sanja o Ljubljani’« Nova skladba je projekcija slehernega posameznika, ki si po tiho želi spremembo a mu ne uspe zbrati poguma. V pesmi bo poslušalec spoznal zgodbo punce, ki se je sprijaznila s svojim življenjem in zato vsako jutro, ko se zbudi, odrine svoje sanje in  zajadra v svoj cikel vsakdana. Ob novi pesmi bo Jan Plestenjak poslušalcem podaril videospot s katerim bo številne presenetil, hkrati pa bo razveselil gledalce priljubljene slovenske nadaljevanke »Usodno vino«!

Vabljeni k ogledu napovednika!

Videospot bo premierno predstavljen v ponedeljek, 1. februarja na 24ur.com. Kako je potekalo snemanje pa bo razkrito že v nedeljo zvečer v POP IN-u!

Po razprodanem koncertu v ljubljanskem Tivoliju, se boste ob Janovih novih skladbah lahko zabavali že 12. februarja v mariborski dvorani Tabor, le dan kasneje na Valentinovem koncertu v Disco Planet Koper in 4. marca na tradicionalnem koncertu ob dnevu žena v velenjski Rdeči dvorani. Pesmi iz albuma »Dvigni krila« lahko poslušate tudi na Deezer-ju.

Jan Plestenjak na družabnih omrežjih:

Uradna spletna stran

Facebook

Youtube

Nakup vsebin: iTunes

About Novinar

Preverite tudi

Mark Zebra z ‘Marino’ osvaja plešišča

Mlad glasbeni ustvarjalec, ki je v zadnjih letih navdušil s skladbami, kot so ‘Fenomenalna‘, ‘Viski‘, ‘2 …