Domov / Glasba / UČITELJICE PREDSTAVLJAJO NOVO BALADO

UČITELJICE PREDSTAVLJAJO NOVO BALADO

Atraktivne in seksapilne Učiteljice: Matea, Ana in Silvija so v Romuniji posnele spot za svojo novo pesem. Po tem, ko so celotno regijo šokirale s svojo pesmijo Šok so punce pripravile novo, popolnoma drugačno pesem. Nova pesem s katero se Učiteljice predstavljajo v popolnoma drugačni luči je prelepa balada z naslovom “Dunav”. Tekst in glasbo ponovno podpisuje dvojec Bačič/Dragojevič, ki se lahko pohvali s sodelovanjem z vsemi največjimi zvezdami v regiji.

Kot pravijo punce je to njihova najbolj emotivna pesem do sedaj:

Pesem nam je zelo všeč, ko smo prvič slišale le osnutek pesmi smo vedele, da nam je pisana na kožo. Pesem ima zelo lepo melodijo in besedilo, govori o ljubezni in mislimo, da se lahko v njej najde skorajda vsak, ki je bil kdaj zaljubljen in zagotovo je to naša najbolj emotivna pesem do sedaj. Je romantična, zasanjana, takšen je tudi videospot. V zadnjem času na sceni primanjkuje lepih balad in vrjamemo, da je ta pesem lepo presenečenje za naše poslušalcem. Za nastanek pesmi ter videospota smo se cela ekipa izredno potrudili, vse skupaj je nastajalo več mesecev in nad končnim izdelkom smo zelo zadovoljni, nam je o pesmi povedala Ana Vurcer”.

Prekrasne kadre narave, ki jih lahko vidimo v spotu so punce posnele v deželi vampirjev – Romuniji. So pa bile Učiteljice dejansko deležne ugrizov, saj so jim na snemanju spota nagajale vse mogoče žuželke.

Velik iziv je posneti dober spot po tem, ko ima naša pesem Generale 35 milijonov pregledov na našem YouTube kanalu. S snemanjem videospotov se res zelo trudimo, saj želimo našim poslušalcem vsakič pričarati neko novo zgodbo. Ta spot smo snemali poleti, ko je bilo zelo vroče. Temperature so bile tako visoke, da smo se celo odpovedali snemanju kadrov s konji, saj bi bilo za njih to preveč naporno. Večino kadrov smo posneli v visoki travi ter ob vodi, kar je raj za raznorazne žuželke, ki so celotno ekipo vztrajno grizle in pikale. Pomagali nam niso niti visoki škornji, ki smo jih na snemanju nosile. Na začetku smo se bali, da so v travi tudi kače, po pregledu terena pa smo ugotovili, da kač ni. Če pozabimo na mrčes pa je bilo snemanje v Romuniji zelo lepa izkušnja in z našim novim videospotom smo zelo zadovoljne”, so pestrost dogajanja na snemanju spota povzele Učiteljice.

Učiteljice poleg številnih nastopov veliko časa preživijo v glasbenem studiu Empire v Beogradu, kjer pripravljajo svoj prvi album, ki bo izšel v tem letu. Načrtujejo snemanja novih videospotov, tudi v tem letu pa imajo v planu udeležbo na različnih glasbenih festivalih.

About Novinar

Preverite tudi

Mark Zebra z ‘Marino’ osvaja plešišča

Mlad glasbeni ustvarjalec, ki je v zadnjih letih navdušil s skladbami, kot so ‘Fenomenalna‘, ‘Viski‘, ‘2 …