Domov / Policija / PREGLED DOGODKOV POLICIJSKE UPRAVE LJUBLJANA

PREGLED DOGODKOV POLICIJSKE UPRAVE LJUBLJANA

V zadnjih 24ih urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 145 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 58 dogodkov, s področja javnega reda in miru 31 dogodkov in s področja prometne varnosti 38 dogodkov.

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 1 drzno tatvino, 8 vlomov in 3 tatvine, s področja prometne varnostni pa so obravnavali 7 prometnih nesreč v katerih je nastala materialna škoda in 1 nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Policisti so večkratnemu kršitelju cestnih predpisov zasegli osebno vozilo. S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 5 krat na javnem kraju in 4 krat v zasebnem prostoru.

25. 2. 2016 okrog 20.50 ure smo bili obveščeni o drzni tatvini na Tržaški cesti v Ljubljani. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznani moški pristopil do oškodovanke, ravno ko je iskala ključe pred vhodom v stanovanjski blok, in ji iz roke strgal telefon. Po dejanju je zbežal proti Glinškovi ulici. Policisti so opravili pregled terena v smislu izsleditve osumljenca (visok približno 170 cm, oblečen v jakno, kavbojke, pobrit po glavi), vendar ni bil izsleden.

Danes okrog pol tretje ure ponoči smo bili obveščeni o vlomu v pekarno v Domžalah. Neznani storilec je preko noči vlomil skozi vrata skladišča in iz notranjosti odtujil denar. Z dejanjem je lastnika oškodoval za nekaj več sto evrov. Policisti nadaljujejo z delom.

Prav tako smo bili ob isti uri obveščeni o vlomu v frizerski salon na območju Šiške, kjer sta neznana storilca s kamnom razbila steklo izložbenega okna, vstopila v notranjost in odtujila denar ter pribor za striženje. Z dejanjem sta povzročila za nekaj več sto evrov škode.

About Novinar

Preverite tudi

V NACIONALNI PREVENTIVNI AKCIJI »MOBILNI TELEFON« SODELUJE TUDI OBČINA GROSUPLJE

Nacionalna preventivna akcija »Mobilni telefon« se je pričela v ponedeljek, 14. januarja, in bo trajala …