Domov / Lokalno / PGD ZAGRADEC Z NOVIM GASILSKIM VOZILOM

PGD ZAGRADEC Z NOVIM GASILSKIM VOZILOM

V sredo, 23. marca je bil večer za PGD Zagradec zopet nekaj posebnega. Ob 18. uri se je pred gasilskim domom v Zagradcu zbralo večje število gasilk in gasilcev, otrok in ostalih domačinov. Gasilski cisterni GVC 16/25 se je namreč pridružilo novo gasilsko vozilo, gasilski kombi za prevoz moštva GVM-1 VW Transporter 4×4. Najbolj so se ga navdušili najmlajši gasilci, saj se bodo že čez dober mesec lahko na tekmovanje popeljali prav z njim.

Vse navzoče je nagovoril predsednik domačega društva Alojz Ferlin ml. in se prizadevnim članom zahvalil za pomoč. S svojim obiskom je zbrane počastil tudi podžupan Občine Ivančna Gorica, gospod Tomaž Smole. Vozilo so gasilski šoferji tudi preizkusili in nekatere zainteresirane, predvsem mladino popeljali po bližnji okolici Zagradca. Vsi prisotni so na koncu nazdravili na novo pridobitev v društvu.

Slavnostni prevzem in blagoslov vozila bo v soboto 25. junija 2016, na tradicionalni gasilski veselici v Zagradcu, na katero ste že sedaj lepo povabljeni.

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …