Domov / Lokalno / OTVORITEV ENERGETSKO OBNOVLJENEGA STAREGA DELA ZDRAVSTVENEGA DOMA GROSUPLJE

OTVORITEV ENERGETSKO OBNOVLJENEGA STAREGA DELA ZDRAVSTVENEGA DOMA GROSUPLJE

Spoštovani občani, spoštovane občanke! Vljudno vas vabimo na otvoritev energetsko obnovljenega starega dela Zdravstvenega doma Grosuplje, ki bo v četrtek, 31. marca 2016 ob 18. uri. Z nami bosta župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič in direktor Zdravstvenega doma Grosuplje Janez Mervič.

Zdravstveni dom Grosuplje je dobil prizidek s kar 8 splošnimi ambulantami, z urinskim in hematološkim laboratorijem, s službo nujne medicinske pomoči, z garažo, s tehničnimi prostori in s povezovalnim hodnikom. Slovesno smo ga predali svojemu namenu 22. decembra 2014. Kmalu za tem so se pričela dela tudi na starem delu zdravstvenega doma, ki je danes energetsko varčnejši, okolju prijaznejši, njegov zunanji izgled pa se lepo dopolnjuje z novim delom. Predno se bodo pri zdravstvenemu domu ponovno pričela gradbena dela, tokrat za izgradnjo nove lekarne, pa je prav, da tudi energetsko obnovljen stari del Zdravstvenega doma Grosuplje slovesno predamo svojemu namenu in se ob tem poveselimo. Veselimo se srečanja z vami!

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …