Domov / Glasba / PEVEC JOLE IMA REŠITEV ZA PROPADLO VEZO

PEVEC JOLE IMA REŠITEV ZA PROPADLO VEZO

Joško Čagalj Jole, hrvaški pevec, ki ga mnogi nazivajo s kraljem zabave predstavlja novo pesem z naslovom najgori plan, za katero je posnel tudi videospot. Pesem najgori plan govori o moškemu, ki je razočaran v ljubezni, rešitev pa najde v zabavi s prijatelji. Vizualizacijo rešitve nam Jole prikaže v videospotu kjer svoje ljubezenske težave pozablja v društvu seksapilnih deklet.

Rad prepevam o realnih temah, veliko mojih pesmi je nastalo, ker se je nekomu nekaj zares pripetilo. Pesem najgori plan govori o moškemu, ki je razočaran v ljubezni, ker ga je draga zapustila zaradi drugega moškega. Precej običajna situacija kajne? (smeh) On se seveda odloči da ne bo ostal doma žalosten, ampak da se bo poveselil s prijatelji. Zato smo pesem tudi poimenovali najslabši plan. To je situacija v kateri se je znašel skoraj vsak (smeh). Ko izgubimo nekoga ki ga imamo radi, iščemo zabavo, ki nam bo pomagala pozabiti kako zelo to osebo pogrešamo, čeprav naslednji dan po zabavi to morda ni več tako dober plan kot se je zdel prejšnji večer (smeh).” nam je o pesmi povedal Joško Čagalj – Jole. Pesem najgori plan s svojimi latino ritmi že napoveduje poletje, ki ga bo Jole preživel delovno. Tako kot večina njegovih glasbenih kolegov bo poletne večere preživel na odru.

Najgori plan ima veliko latino elementov, tako, da se mi zdi pesem že sama po sebi poletna. Oziroma lahko rečemo, da napoveduje poletje. Veselim se poletnih nastopov, veselim se druženja s fani. Poleti je vse nekako drugače. Ljudje so bolj sproščeni, veseli, želijo si zabave.” nam je svoje plane za poletje pojasnil Jole.

 

About Novinar

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …