Domov / Policija / PREGLED DOGODKOV POLICIJSKE UPRAVE LJUBLJANA

PREGLED DOGODKOV POLICIJSKE UPRAVE LJUBLJANA

V zadnjih 24ih urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 168 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 80 dogodkov, s področja javnega reda in miru 40 dogodkov in s področja prometne varnosti 47 dogodkov.

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 11 vlomov in 8 tatvin, s področja prometne varnostni pa so obravnavali 15 prometnih nesreč v katerih je nastala materialna škoda in 2 prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 9 krat na javnem kraju in 4 krat v zasebnem prostoru.

Vlom v hišo:

30. 3. 2016 okrog 12. ure smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Grosupljega. Neznani storilec je med 20. 3. in 30. 3. 2016 vlomil skozi balkonska vrata in iz notranjosti odtujil nakit ter posodo. Lastnik je oškodovan za približno 4000 evrov. Policisti nadaljujejo z delom.

Vlom v garažo:

30. 3. 2016 okrog 11. ure smo bili obveščeni o vlomu v garažo na Ulici Pohorskega bataljona v Ljubljani. Neznani storilec je med 27. 3. in 30. 3. 2016 vlomil v garažo od koder je odtujil osem (8) aluminijastih platišč s pnevmatikami. Lastnika je oškodoval za približno 2300 evrov.

Prometna nesreča:

30. 3. 2016 okrog 17.30 ure smo bili obveščeni o prometni nesreči v bližini naselja Podgora na območju Cerknice. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 28-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Babnega Polja proti Podgori, pri čemer je zapeljal v desno izven vozišča in izgubil oblast nad vozilom, trčilo v skalo, nato pa se je vozilo večkrat prevrnilo in obstalo prečno čez vozišče. Voznik je bil v nesreči udeležen sam, utrpel je lahke tel

About Novinar

Preverite tudi

V NACIONALNI PREVENTIVNI AKCIJI »MOBILNI TELEFON« SODELUJE TUDI OBČINA GROSUPLJE

Nacionalna preventivna akcija »Mobilni telefon« se je pričela v ponedeljek, 14. januarja, in bo trajala …