Domov / Slovenija/Svet / SVETOVNE ZVEZDE LEPOTE APRILA V SLOVENIJI

SVETOVNE ZVEZDE LEPOTE APRILA V SLOVENIJI

Največji sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM že 9. in 10. aprila 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Pričakujte največje svetovne zvezde lepote!

Poleg slovenskih vodilnih lepotnih strokovnjakov bo sejem gostil svetovno znanega lepotnega guruja Nica Baggia, ki sodeluje s Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Naomi Campbel, Claudio Schiffer, Monico Belluci, Dolce & Gabbana, Prado in drugimi. Na sejmu si boste lahko ogledali posebne lepotne šove, modno revijo Miss Universe Sare Savnik, lepotne trike, se udeležili predavanj in uživali v pestri ponudbi številnih razstavljalcev.

“V veselje nam je, da pripravljamo dogodek, ki bo v Sloveniji povezal vso lepotno industrijo. Še več, pritegnili smo tudi tujega partnerja – Health and Beauty iz Nemčije, kateri s svojim udejstvovanjem v Evropi že 30 let uspešno organizira BEAUTY FORUM dogodke.  Health and Beauty izdajaja mnogo revij, med nijmi tudi BEAUTY FORUM revijo, ki je namenjena predvsem profesionalncem v lepotni industriji. Dostopna je v lepotnih salonih, širšemu krogu strank in ostalim, ki jih zanima lepota. Prvo številko revije BEAUTY FORUM bomo v slovenščini izdali v času sejma”, je povedal Jure Šlehta, idejni vodja sejma Love Beauty, ki je dodal: “Sejem bo razdeljen na dva osnovne segmenta, kar je novost na tovrstnih dogodkih, tako bomo pod eno streho privabili najširšo možno ciljno skupino razstavljavcev, predstavila pa se bo tudi profesionalna dejavnost in ponudba, predstavile se bodo tudi dejavnosti, ki so namenjene končnemu uporabniku, ter zelo pomemben kongresni del, ki bo zajemal paleto zanimivih predavanj – od strokovnih pa vse do splošnih tem, namenjenim obiskovalcem”.

Dodatne informacije pa dobite tudi na spletni strani: sejemkozmetike

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …