Domov / Lokalno / OTVORITEV PRVEGA ŠTUDENTSKEGA LOKALA V GROSUPLJEM

OTVORITEV PRVEGA ŠTUDENTSKEGA LOKALA V GROSUPLJEM

Študentski klub Groš je v soboto, 7. maja 2016, odprl prvi študentski lokal v Grosupljem. Prvi študentski lokal zato, ker bo po novem v prvi vrsti res namenjen članom Študentskega kluba Groš, torej dijakom in študentom, seveda pa so v lokal lepo povabljeni tudi vsi ostali. Članicam in članom Študentskega kluba Groš se je na otvoritvi prvega študentskega lokala v Grosupljem pridružil tudi župan dr. Peter Verlič. Predsednik Študentskega kluba Groš Gašper Kus je ob odprtju lokala vse dijake in študente lepo povabil, da ga čim prej obiščejo. »Pripravljamo nekaj novega za vse študente, kaj pa bo, pa se pustite presenetiti,« je dejal. »Čim prej pridite,« pa je našim dijakom in študentom dejal tudi župan dr. Peter Verlič.

Predsednik Študentskega kluba Groš Gašper Kus ter članice in člani upravnega odbora Študentskega kluba Groš so se pred kratkim odločili, da se lotijo novega velikega projekta. Po treh ne tako uspešnih poskusih oddaje lokala različnim najemnikom so prišli do zaključka, da vzamejo stvari v svoje roke in vrnejo prostor tistim, ki jim v svojem bistvu pripada – študentom. Visoko so zavihali rokave in se lotili intenzivnega čiščenja, popravljanja in opremljanja spodnjih prostorov kluba, z željo, da bi lahko svojim članom ponudili vse to, česar do sedaj v Grosupljem niso imeli: prostor za druženje in sodelovanje, prostor za izmenjavo mnenj in opravljanje študijskih obveznosti, pa tudi prostor za kvalitetno preživljanje prostega časa in zabavo.

Člani Študentskega kluba Groš bodo tako v lokalu deležni dodatnih popustov pri gostinski ponudbi, brezplačnega interneta, posebne študijske sobe za učenje in inštrukcije, pestrega in raznolikega večernega programa, občasnih tematskih zabav in še marsikaj drugega. Študentski klub Groš pa za svoje članice in člane obljublja tudi številne druge dogodke. Letos so za naše orle navijali v Planici, večkrat so odšli na smučanje, v klubu so organizirali zanimiva potopisna predavanja, pripravljajo pa se že na Groševo poletje, ki bo prav tako sestavljeno iz številnih dogodkov. V soboto, 17. septembra 2016, bodo v sodelovanju z Občino Grosuplje s prireditvijo Grosuplje v jeseni že tradicionalno vstopili v jesen. Večerni del celodnevne prireditve Grosuplje v jeseni bo tudi letos poimenovan Groš na ulici.

Vse svoje članice in člane ter ostale zainteresirane vabijo k spremljanju njihove facebook in spletne strani, kjer so dogodki, ki jih pripravljajo, redno objavljeni.

Foto in video: Brane Petrovič

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …