Domov / Lokalno / START KRALJEVSKE DISCIPLINE V RAFTINGU V ZAGRADCU

START KRALJEVSKE DISCIPLINE V RAFTINGU V ZAGRADCU

V soboto, 21. maja 2016, bo od 8. do 14. ure v Zagradcu potekala startna prireditev ob začetku spusta najboljših tekmovalnih ekip, ki bodo tekmovale na Evropskem prvenstvu v raftingu. Evropsko prvenstvo organizira občina Straža, tekmovanje pa bo potekalo na lokacijah v Straži, Tacnu in na reki Krki. Evropsko prvenstvo se je sicer začelo že 16. maja, kraljevska disciplina spust pa bo potekala 21. maja v treh skupinah, ki bodo druga za drugim startale ob 10., 12. in 14. uri. Tekmovalci se bodo na reko Krko podali v Zagradcu pod župnijsko cerkvijo, domača društva in turistični ponudniki pa bodo poskrbeli za številne obiskovalce in navijače. V Zagradcu bo tekmovalce sicer mogoče občudovati že v petek, saj bo takrat potekal trening.

Večer pred kraljevsko disciplino Evropskega prvenstva v raftingu na reki Krki, bo v Parku Loka v Zagradcu potekal koncert zasedbe »San Di Ego«, slišati pa bo mogoče tudi domačo zasedbo »Zgrešeni primeri«. Koncert bo potekal v Parku Loka od 20. ure naprej. Informacije: 031/842-261 in toplar.zagradec@siol.net.

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …