Domov / Lokalno / MEDNARODNI NOGOMETNI TURNIR GROSUPLJE OPEN 2016

MEDNARODNI NOGOMETNI TURNIR GROSUPLJE OPEN 2016

V nedeljo, 22. maja 2016, se je odvil zaključek mednarodnega nogometnega turnirja Grosuplje OPEN 2016. Konec meseca aprila in v mesecu maju se je odvilo kar 6 turnirjev, med seboj pa se je pomerilo preko 110 ekip selekcij U12, U13, U9, U10, U8 in U11. Mednarodni nogometni turnir Grosuplje OPEN 2016 bi tako lahko opisali z besedami: veliko tekem in zabave,preko 110 ekip, odlični pogoji za igro, mednarodne ekipe, preko 800 otrok, veliko nagrad in bogat srečelov.

Zaključka mednarodnega nogometnega turnirja Grosuplje OPEN 2016, turnirja selekcije U11, sta se udeležila tudi župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave Dušan Hočevar. Preden pa so bili najboljšim ekipam ter najboljšemu vratarju, najboljšemu strelcu in najboljšemu igralcu turnirja podeljeni pokali, sta nekaj besed vsem zbranim na igrišču namenila predsednik Nogometnega kluba Brinje Grosuplje dr. Denis Čaleta in župan dr. Peter Verlič.

»Glede na to, da smo danes videli ogromno odličnega nogometa, mene res ni strah za slovenski nogomet,« je dejal dr. Denis Čaleta. Otroci so se res dobro borili, njihovi starši in ostali obiskovalci pa so odlično navijali. Ob tej priložnosti se je zahvalil vsem tistim, brez katerih ta dan tega turnirja ne bi bilo, torej vsem trenerjem in sodnikom, ki so ta dan tekali in delili pravico, staršem selekcije U11, ki so pomagali pri organizaciji tega turnirja, ter njegovim kolegicam in kolegom iz upravnega odbora, ki so vložili veliko svojega truda v vseh 6 turnirjev.

»Dragi nogometaši, iskrene čestitke. Za mene ste vsi zmagovalci. Dragi obiskovalci, dragi starši, tudi vam iskrene čestitke za take mlade upe,« pa je dejal župan dr. Peter Verlič. Občina Grosuplje je pred kratkim prejela posebno priznanje Nogometne zveze Slovenije za prispevek h grosupeljskemu nogometu. Na občini smo tega zelo veseli, saj smo v infrastrukturo nogometa res veliko vložili. »Zdaj, ko sem gledal, kako ste se borili, vem, da ta sredstva niso bila vložena zaman,« je dejal župan. Vsem obiskovalcem naše občine pa je rekel, da upa, da so preživeli lep dan v naši občini, so pa seveda v najsrečnejši občini na svetu vedno dobrodošli.

Nekaj utrinkov z nedeljskega dogajanja na nogometnem igrišču pa si lahko ogledamo tudi v spodnjem video posnetku Braneta Petroviča:

Foto in video: Brane Petrovič

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …