Domov / Slovenija/Svet / BEST OF BELRON® PONOVNO NAVDUŠIL

BEST OF BELRON® PONOVNO NAVDUŠIL

Serviserji iz 26-tih različnih držav so se 17. in 18. maja v Lizboni srečali na dogodku Best of Belron 2016. Najboljše serviserje na svetu so spremljali najprej pri menjavi zadnjega stekla in popravilu vetrobranskega, drugi dan pa tudi pri menjavi vetrobranskega stekla in ponovnem kalibriranju sistemov ADAS ( radarji, kamere in senzorji), ki so nameščeni na njem.

Sodniki so s strogimi kriteriji poleg samega dela ocenjevali tudi čistost delovnega prostora med in po servisu, organizacijo orodja in materialov, ter komunikacijo s strankami. Po suvereno opravljenih nalogah iz strani našega Teodorja Graja iz murskosoboške poslovalnice lahko vsi prisotni sporočimo, da smo ponosni na način, kako nas je predstavljal. Sodnike pa je tokrat najbolj prepričal Gary Riebesehl iz ameriškega podjetja Safelite. Vsesplošna kvaliteta znanja in spretnosti pa je rezultat dolgoletnih raziskav ter inoviranja znotraj skupine Belron®, tako na področju razvoja novih in obstoječih orodij in materialov, kot na področju izobraževanja in izpopolnjevanja zaposlenih. Nedavno je certifikat IMI (Institute for Motor Industry), ki ga podarja neodvisna organizacija ATA iz Anglije prejel tudi Carglass® Slovenija, saj so pri pregledu procesa ugotovili, da servis izvajajo po najvišjih standardih kakovosti in varnosti.

Lahko zaključimo, da je bil letošnji Best of Belron® eden najboljših, če ne celo najboljši. Tako po organizaciji, kvaliteti dela, ki so jo pokazali serviserji ter velikem številu gostov iz vsega sveta. Ponosni smo, da smo ponovno pokazali, da je majhna Slovenija še kako velika v skupini Belron® in se lahko kosamo z največjimi državami na svetu.

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …