Domov / Policija / PREGLED DOGODKOV PP GROSUPLJE V PRETEKLIH 7. DNEH

PREGLED DOGODKOV PP GROSUPLJE V PRETEKLIH 7. DNEH

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh od 13.06.2016 od 07.00 ure do 19.06.2016 do 07.00 ure obravnavala 13 kaznivih dejanj, 7 prometnih nesreč 5 kršitev javnega reda in miru in 19 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali tatvino denarnice iz nakupovalnega vozička v trgovini, kaznivo dejanje grožnje, ko je občan grozil drugemu, kaznivo dejanje nasilje v družini, kjer je ena oseba zadobila lahke telesne poškodbe, osumljenemu pa so policisti izrekli policijsko prepoved približevanja žrtvi nasilja, tatvino vodne črpalke, tatvino osebnega avtomobila znamke Ranault Laguna registrskih številk NMHE-306 s parkirišča ob Slomškovi ulici v Grosupljem v noči iz 16. 6.2016 na 17. 6.2016, tatvino registrskih tablic KR KD-259 in tatvino odtočne cevi z dvorišča.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali tatvino psa z dvorišča pasme Brak jazbečar, kaznivo dejanje goljufije, dva vloma v vikend in poskus vloma v stanovanjsko hišo.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali kaznivo dejanje odvzem mladoletne osebe, saj zakonit zastopnik ni omogočil dogovorjenega stika.

Skupno so neznani storilci oškodovance oškodovali za 12.000 EUR.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

PROMETNA VARNOST IN JAVNI RED IN MIR:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali dve kršitvi javnega reda in miru in za dva občana odredili pridržanje do 12 ur po Zakonu o prekrških. Zaradi kršitve javnega reda in miru na vlaku so policisti občanu izdali plačilni nalog, plačilni nalog pa je bil izdan občanu, ki je javni red in mir kršil v zasebnem prostoru. Policisti so obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo in pobegom povzročitelja. Neznani voznik neznanega vozila je na parkirišču trčil v parkirano osebno vozilo in po trčenju odpeljal s kraja. Na bencinskem servisu so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru med voznikom motornega kolesa in voznikom osebnega avtomobila, saj je slednji prvega fizično napadel.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali dve prometni nesreči z manjšo materialno škodo in pobegom povzročitelja, dve povoženji divjadi, prometno nesrečo z udeležbo kmetijskega traktorja in osebnega avtomobila v kateri je ena oseba zadobila lažje telesne poškodbe, vzrok prometne nesreče pa je bil nepravilni premik z vozilom.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali povoženje divjadi.

About Novinar

Preverite tudi

V NACIONALNI PREVENTIVNI AKCIJI »MOBILNI TELEFON« SODELUJE TUDI OBČINA GROSUPLJE

Nacionalna preventivna akcija »Mobilni telefon« se je pričela v ponedeljek, 14. januarja, in bo trajala …