Domov / Lokalno / IŽANSKI SEJEM 2016 – POVABILO K SODELOVANJU

IŽANSKI SEJEM 2016 – POVABILO K SODELOVANJU

Septembra Občina Ig ponovno prireja Ižanski sejem in sicer v soboto 17. septembra 2016. Potekal bo pred poslopjem Občine Ig in v njeni okolici. Sejem je priložnost, da na enem mestu pokažemo različne dejavnosti in življenje na podeželju. Na nek način je vez, ki nas povezuje z nekdanjimi časi, saj je bil nekoč Ig zelo znan sejemski kraj v tem delu Slovenije.

Naš cilj je narediti ta sejem viden in razpoznaven v naši krajih, zato si prizadevamo, da bi privabili čim več udeležencev. Kot razstavljavce si želimo tako domača kot gostujoča društva, posameznike-podjetnike in podjetja.

K sodelovanju vabimo vse, ki bi se želeli predstaviti s svojimi izdelki ali kakšnimi drugimi dejavnostmi. Vsak razstavljavec bo imel na voljo stojnico/mizo. Kdor želi razstavljati na sejmu ali prodajati je lepo vabljen, v prvi vrsti domača društva in posamezniki, dobrodošli pa so tudi razstavljavci iz drugih občin. Vabljeni predvsem izdelovalci domače obrti in pridelovalci zdrave hrane in dobrot s podeželja.

Vabimo vas, da se tudi vi s svojo ponudbo udeležite sejma in ponudite svoje izdelke obiskovalcem.Vabljeni tudi gostinci s svojo ponudbo.

prijavnicasejem2016
izanskisejem2016
prijavnicasejem2016

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …