Domov / Slovenija/Svet / HUDO PRETEPEN OTROK ZARADI POSLEDIC UMRL

HUDO PRETEPEN OTROK ZARADI POSLEDIC UMRL

S kranjske policijske uprave so sporočili, da preiskujejo “sum storitve kaznivega dejanja zanemarjanja in surovega ravnanja na škodo otroka. Potrdili so tudi, da je otrok v bolnišnici umrl.

“Preiskava se intenzivno nadaljuje v smeri še drugih sumov kaznivih dejanj. V postopku so kriminalisti pridržali dve osebi, ki sta bili že privedeni k preiskovalni sodnici pristojnega sodišča. Za obe osebi je bilo odrejeno sodno pridržanje. Več podatkov bodo v okviru omejitev varstva podatkov lahko posredovali po zaključeni preiskavi in zbranih obvestili,” je zapisal Bojan Kos s PU Kranj. Neuradno naj bi bila v pridržanju otrokova mati in očim.

Otrokov oče je za Svet na Kanalu A povedal, da naj bi zdravniki pri otroku odkrili stare poškodbe. Sam naj bi sicer opozarjal pristojne o tem, da se nekaj dogaja.

Kot so za Svet povedali na centru za socialno delo, ki je obravnaval družino, ko sta se partnerja razšla, ni bilo nobenega suma, da se nad katerim od otrok izvaja nasilje. Nekdanja partnerja namreč imata še tri otroke, ki so trenutno pri očetu.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …