Domov / Lokalno / GRADNJA FITNESA NA PROSTEM HITRO NAPREDUJE

GRADNJA FITNESA NA PROSTEM HITRO NAPREDUJE

V Ivančni Gorici je za območje pod cerkvenim gričem sprejet zazidalni načrt, ki med drugim predvideva tudi ureditev parka v katerega bo umeščen t.i. fitnes na prostem. V ta namen se na omenjenem območju trenutno izvajajo gradbena dela za postavitev fitnesa, ki bo namenjen vsem generacijam občanov. Dela si je ogledal tudi župan Dušan Strnad s sodelavci.

Fitnes bo opremljen z desetimi različnimi napravami-orodji, prirejenimi tudi za starejše uporabnike. Skratka namenjen bo vsem odraslim, ki bodo za svoje telo in zdravje želeli narediti nekaj več. Zunanji fitnes bo prosto dostopen, zanj pa ne bo potrebna posebna športna oprema.

Ker bodo površine zunanjega fitnesa zasedle del obstoječega peščenega parkirišča, se bo v sklopu del izvedla tudi priprava novih parkirnih površin. Vrednost naložbe, ki zajema vsa gradbena dela in opremo znaša 65.000 evrov. Z deli naj bi končali do konca meseca julija.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …