Domov / Glasba / SEVERINA JE OBJAVILA NOV VIDEOSPOT

SEVERINA JE OBJAVILA NOV VIDEOSPOT

Severina je na Facebook strani objavila videospot za pesem ‘Silikoni’.

„ Silikoni so metafora za vse tiste ženske, ki si želijo, da bi bile popolne. Med tretmaje spada tudi barvanje las, depilacija dlak na obrazu in na nogah, telesna vadba, solarij, diete… Verz ‘ti ih nisi ni kupio’ kaže na to, da je ona samostojna in da lahko s svojim telesom počne, kar si želi. Pesem je zafrkancija in prosim ne jemljite je resno. Pojte jo, tudi če nimate silikonov. Polepšala vam bo dan in vam podarila občutek, da ste popolni…“, pravi Severina, ki ne skriva zadovoljstva, saj sodeluje s kolegico Sajsi MC, navdušena je tudi nad vlogo Seke Sablić, ki se v spotu pojavi kot šefica tovarne, kjer proizvajajo popolne ženske.

„ Zahvaljujem se Sajsi MC, najprej zato, ker je prekrasna in talentirana oseba, zaenkrat še vedno kot MC in tekstopiska, ampak pred njo je svetla prihodnost. Mislim, da je to pričetek lepega prijateljstva. Zahvaljujem se tudi Seki Sablić, v velik ponos mi je, ker je z nami v videospotu. Vsem nam je polepšala mladost in življenje s svojimi vlogami, privatno pa je še bolj duhovita in zelo sladka…Ona je kult.“

„ V veliko čast mi je, da sem sodelovala s Severino v tej razburljivi in zabavni pesmi, ki jo spremlja fenomenalen videospot. Verjamem, da bo publika začutila, kako smo se zabavali pri snemanju na setu in v studiu…V čast mi bo, če bo publika posvojila novo krilatico: „ Avioni, kamioni, silikoni.“ – Dodaja Sajsi MC.

Režiser videospota je Petar Pašić, pod glasbo se je podpisal Bojan Vasić, tekst Marina Tucaković i Sajsi MC, aranžmaji Filip Miletić, Miloš Roganović i Bojan Vasić.

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …