Domov / Glasba / SAŠA LENDERO PREDSTAVLJA NOVO POLETNO USPEŠNICO

SAŠA LENDERO PREDSTAVLJA NOVO POLETNO USPEŠNICO

Priljubljena pevka Saša Lendero je zadnje leto največji del svojega ustvarjanja posvetila televizijskim ekranom in avtorski karieri v tujini, kjer sta se s partnerjem Miho Hercogom na področju nemške šlager glasbe prebila med iskane in uspešne avtorje. Zadnji Sašin radijski singel je izšel pred dobrim letom in kar nekaj je bilo ugibanj, če kariera v tujini morda ne pomeni konca Sašinih pesmi v domovini. Vendar si ljubitelji slovenske glasbe lahko oddahnejo – pevka, ki je v svoji dolgoletni karieri nanizala cel kup velikih uspešnic, pravi, da še ne gre na kolena. Vrača se z novim poletnim songom s pomenljivim naslovom DA NE PADEM DOL.

DA NE PADEM DOL, je sončna in sočna poletna pesem, s pozitivnim žurerskim besedilom, ki pa je hkrati zelo življenjsko in v katerem se bo verjetno našel marsikdo, ki z napol praznimi baterijami in prenapolnjeno glavo komaj čaka na odklop in kakšen prijeten večer v družbi prijateljev.

Pesem je avtorska, melodijo zanjo je ustvaril Miha Hercog, ki se podpisuje tudi pod aranžma, besedilo pa je tudi tokrat, tako kot za večino svojih pesmi napisala Saša sama. Spremljevalne vokale sta prispevala Sašina glasbena prijatelja Ines Erbus in Dušan Erbus, buzukiji in kitare z okusom soli in sonca, pa so prispevek odličnega instrumentalista Mihe Megliča.

About admin

Preverite tudi

Mark Zebra z ‘Marino’ osvaja plešišča

Mlad glasbeni ustvarjalec, ki je v zadnjih letih navdušil s skladbami, kot so ‘Fenomenalna‘, ‘Viski‘, ‘2 …