Domov / Lokalno / OKROGLI JUBILEJ AMALIJE SKUBIC IZ PETRUŠNJE VASI

OKROGLI JUBILEJ AMALIJE SKUBIC IZ PETRUŠNJE VASI

V začetku avgusta je svoj okrogli jubilej, 90. rojstni dan, praznovala Amalija Skubic iz Petrušnje vasi. Župan občine Ivančna Gorica Dušan Strnad, ki je bil v času dopustov odsoten, jo je obiskal pred kratkim in ji izrekel obilo lepih želja ob njenem jubileju.

Gospa Amalija, po domače Kutnarjeva mama se je rodila 08. avgusta 1926 na Velikem Kalu, kasneje pa se je primožila v Petrušnjo vas, kjer je preživela vse svoje življenje.

Čas ji je večinoma zapolnjevala skrb za družino in delo na kmetiji. Kot je povedala slavljenka je bilo pri hiši vedno živahno. In tako je še danes, saj se v krogu svoje družine rada poveseli z vnuki in pravnuki.

Ob okroglem jubileju so ji njeni domači pripravili veliko slavje, da gospa Amalija praznuje pa je opozarjal tudi postavljeni mlaj. Ob obisku je županu s ponosom pokazala album s fotografijami, ki so nastale ob praznovanje njene 90-letnice.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …