Domov / Lokalno / PRORAČUN OBČINE ZAGOTAVLJA SREDSTVA ZA VZDRŽEVANJE LOKALNIH CEST

PRORAČUN OBČINE ZAGOTAVLJA SREDSTVA ZA VZDRŽEVANJE LOKALNIH CEST

V sredo, 21. septembra 2016, sta v prostorih Občine Ivančna Gorica župan Dušan Strnad in direktor podjetja Komunalne gradnje d.d. iz Grosuplja, Viktor Dolinšek, podpisala pogodbo oziroma t.i. okvirni sporazum za letno in zimsko vzdrževanje lokalnih cest v občini Ivančna Gorica.

Vrednost okvirnega sporazuma je 756.282,55 eur z DDV letno in je podpisan za obdobje dveh let. Izbrani izvajalec je bil izbran na osnovi javnega naročila, ki ga je občina objavila konec meseca junija.

Občina Ivančna Gorica ima 47 odsekov lokalnih cest v skupni dolžini 127 km razporejenih po celotnem področju občine, ki se razprostira na 227 km2.

Vzdrževanje lokalnih cest, ki marsikje potekajo tudi po strmih pobočjih je zahtevna naloga, zlasti v zimskem času in ob nastanku poledice. Izbrani izvajalec ima veliko izkušenj s področja vzdrževanja cest in izvajanja zimske službe, in župan Dušan Strnad je bil ob podpisu pogodbe zadovoljen, da bo dela opravljal zaupanja vreden partner, ki se je izkazal tudi v preteklih letih.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …