Domov / Lokalno / VIDEO UTRINKI S FESTIVALA GROSUPLJE V JESENI 2016

VIDEO UTRINKI S FESTIVALA GROSUPLJE V JESENI 2016

Za nami je že 6. tradicionalna prireditev Grosuplje v jeseni, vsako leto bolj živahna, vsako leto bolj vesela, vsako leto bolj polna dogajanja in za katero že lahko rečemo, da je prerasla v pravi festival.

V soboto, 17. septembra 2016, so Kolodvorsko in Taborsko cesto napolnile STOJNICE DRUŠTEV IN PODJETNIKOV, najmlajše sta zabavala KLOVN ŽARE in ČARODEJ TONI, razveseljevala pa nas je tudi NINA PUŠLAR. Prav tako smo ta dan obeležili 90. OBLETNICO ODKRITJA ŽUPANOVE JAME, imeli pa smo tudi priložnost, da smo med nami pozdravili PRVEGA MOŽA EVROPSKEGA NOGOMETA GROSUPELJČANA ALEKSANDRA ČEFERINA. Da pa ni bilo živahno in energično le ves dan, ampak pozno v noč, so z GROŠEM NA ULICI poskrbeli člani Študentskega kluba Groš.

In tako kot sta bili v soboto polni Kolodvorska in Taborska cesta, pa je bila v nedeljo, 18. septembra 2016, polna Športna dvorana Brinje Grosuplje, kjer smo si lahko ogledali muzikal Cvetje v jeseni. Tudi letos lahko rečemo, da je bilo na festivalu Grosuplje v jeseni preprosto lepo.

Več pa v spodnjem video posnetku:

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …