Domov / Lokalno / VRTEC PASTIRČEK PRAZNUJE 10 LET

VRTEC PASTIRČEK PRAZNUJE 10 LET

V letošnjem letu sta praznovali lepo okroglo obletnico kar dve enoti VVZ Kekec Grosuplje, vrtec Rožle je letos praznoval 30 let, vrtec Pastirček pa 10 let.

Letošnji že 8. pohod po Rožletovi poti, ki je potekal 28. maja 2016, je bil zato še posebej prazničen. Pot je naše najmlajše in njihove starše tudi letos vodila ob Grosupeljščici, mimo Stadiona Brinje Grosuplje, pa čez prehod za pešce in nato med travniki do vojašnice, kjer so jim vojaki pripravili nadvse zanimiv program. Po vrnitvi nazaj pa jih je pričakala animacija z baloni, gibalni poligon, lahko so si ogledali fotografije, ki so nastale v 30-letnem delovanju vrtca Rožle, in pa seveda velika torta.

Za vrtec Pastirček pa je bil posebej prazničen letošnji teden otroka. Že v ponedeljek, 03. oktobra 2016, so se ob igrah in petju razveselili velike Pastirske torte, v četrtek, 06. oktobra 2016, pa sta malčkom in vsemu osebju v vrtcu vse najboljše zaželela tudi župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar.

Enota Pastirček je sicer s svojim delovanjem pričela 01. oktobra 2006, ko je s prenovo zgradbe trgovine Tabor dobila podobo sodobnega vrtca z veliko večnamensko avlo, urejeno okolico s terasami in igriščem za najmlajše otroke. Svoja vrata za naše najmlajše pa sedaj prijazno vsakodnevno odpira že celih 10 let.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …