Domov / Glasba / JASMIN STAVROS NA KONCERTNEM INTERVJUJU

JASMIN STAVROS NA KONCERTNEM INTERVJUJU

14324119_1180806178607698_256921585325504804_o

Preteklo soboto je v Life Cafeju potekal koncertni intervju z Jasminom Stavrosom. Poleg njega je množico obiskovalcev dodobra razgrel tudi njegov band.

Med obiskovalci je bilo moč začutiti veliko navdušenja do nove glasbe in nostalgije do njegovih pesmi, ki nas spremljajo že desetletja. Jasmin pravi, da se vedno rad vrača v Life Cafe in na zelene frekvence, saj se tu počuti odlično.

Napovedal je tudi, da to zagotovo ni njegov zadnji obisk Life Cafeja.

Jasmin stavros

Pokrovitelji Koncertnega intervjuja: – Kongo; hotel, restavracija in casino kjer vedno poskrbijo, da se počutite kot doma. – Hosta pub v Grosupljem pri Hotelu Kongo; pub za uho, grlo in oko. – Fotograf Davor Raguž, ki vedno poskrbi za profesionalne fotografije. – Avtotehna Vis in Potokar; Brezje pri Grosupljem, ki vam nudi aktualno paleto OPLOVIH osebnih vozil. – Slaščičarna Kovačič; Grosuplje in Ivančna Gorica vam ponuja slaščice za različne priložnosti in slavja. – Sintal; s svojimi storitvami varovanja in upravljanja stavb pokrivajo celotno območje Slovenije. – Avtoličarstvo in kleparstvo Egon Brundula s.p., ki ima sodobno opremljeno delavnico za vse vrste avtoličarskih storitev za osebna in dostavna vozila.

Hvala vsem, ki ste z nami. Se vidimo na naslednjem Koncertnem intervju.

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …