Domov / Lokalno / RAZPIS ZA ŠPORTNIKA LETA OBČINE IVANČNA GORICA V LETU 2016

RAZPIS ZA ŠPORTNIKA LETA OBČINE IVANČNA GORICA V LETU 2016

Zveza športnih organizacij Ivančna Gorica tudi letos podeljuje priznanja za najboljše športnike in športnice v občini ter priznanja zaslužnim športnim delavcem.

Predlogi morajo prispeti na naslov ZŠO Ivančna Gorica, Sokolska 8, 1295 Ivančna Gorica najkasneje do petka, 25. novembra 2016 na priloženem obrazcu. Kasneje prispelih predlogov žal ne bomo mogli upoštevati.

Kategorije v katere lahko predlagate svoje kandidate so:

a) Mlajši dečki letnika 2004 in mlajši
b) Mlajše deklice letnika 2004 in mlajše
c) Starejši dečki letnika 2001 in mlajši
d) Starejše deklice letnika 2001 in mlajše
e) Mladinci letnikov 2000, 1999, 1998 in 1997
f) Mladinke letnikov 2000, 1999, 1998 in 1997
g) Člani letnika 1996 in starejši
h) Članice letnika 1996 in starejše
i) Najboljša šolska ekipa občine (skupaj za osnovno in srednjo šolo)
j) Najboljša klubska ekipa občine
k) Najboljša ekipa občine v individualnih športih
l) Zaslužni športni delavec-delavka
m) veteran-veteranka
n) športniki invalidi

Za naziv športnika leta občine Ivančna Gorica imajo pravico kandidirati vsi tisti: ki so člani društev in klubov iz občine Ivančna Gorica, vsi vzgojno izobraževalni zavodi v občini Ivančna Gorica in športniki s stalnim prebivališčem v občini Ivančna Gorica, ki delujejo v društvih in klubih s sedežem zunaj občine Ivančna Gorica.

Za najboljšo klubsko ekipo lahko kandidirajo seveda samo ekipe društev oz. klubov, ki so registrirani v naši občini. V posamezni kategoriji lahko predlagate samo enega posameznika oz. ekipo!

Predlagate lahko tudi športne delavce-delavke (učitelje, trenerje, druge funkcionarje), veterane in veteranke za posebno priznanje za velik prispevek k razvoju športa v naši občini.

Predlog ustrezno utemeljite z obrazložitvijo dosežkov za leto 2016 (dosežki, št. tekmovalcev oz. klubov na posamezni tekmi, sodelujoče države, če gre za mednarodno tekmovanje, datum in kraj tekmovanja …).

Svoje predloge morate potrditi z žigom in podpisom predsednika kluba oz. društva. Ob jubilejih bodo športni klubi in društva dobila jubilejne plakete za 10, 20, 30 …. letno delovanje, zato, če sodite mednje, navedite v svojem predlogu tudi to z ustrezno obrazložitvijo.

Priloga:
docObrazec športnik občine (.doc 36KB)

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …