Domov / Glasba / MARKO VOZELJ IN MOJSTRI PREDSTAVLJAJO NOVO PESEM

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI PREDSTAVLJAJO NOVO PESEM

Marko Vozelj in Mojstri predstavljajo novo pesem z naslovom: LE EN CENTIMETER.

Avtor glasbe je najuspešnejši skladatelj slovenske popularne glasbe Matjaž Vlašič, besedilo je napisal Marko Vozelj. Sedaj že lahko govorimo o zelo uspešnem tandemu, saj sta podpisana tudi pod uspešnice: Oljke, rožmarin in sol, Ljubim samo tebe in zmagovalno skladbo Slovenske popevke 2012 Naj nama sodi le nebo.

Naslov pesmi LE EN CENTIMETER je prispodoba.

Velikokrat smo tik pred končnim uspehom, manjka le en centimeter, a se nam sreča izmuzne s tega ali onega razloga. Besedilo je ljubezensko z optimističnim sporočilom. Če verjamemo in zaupamo vase, preplet življenskih niti poskrbi za končni uspeh in srečo.

Eden od verzov v pesmi pravi takole: Če bi rodil se spet, prehodil bi ves svet, spet izbral bi te med tisoči deklet. Mislim, da je naše največje poslanstvo v življenju prepoznati pravo ljubezen. Tukaj mislim na ljubezen v širšem pomenu, kot je ljubezen do ljubljene osebe, do družine, do dela, ki ga opravljamo, do prijateljev in ne nazadnje do drugače mislečih in sovražnikov.

Če se trudimo in v življenju delamo iskreno po svojih najboljših močeh, nas tudi takrat, ko smo le en centimeter od sreče, življenje ne bo pustilo na cedilu.

Marko Vozelj in Mojstri vam želijo, da bi vam njihova nova pesem polepšala čarobni december in vse dni v novem letu 2017.

 

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …