Domov / Lokalno / KONEC IN ZAČETEK NOVEGA MANDATNEGA OBDOBJA SVETA ZA PREVENTIVO IN VZGOJO V CESTNEM PROMETU

KONEC IN ZAČETEK NOVEGA MANDATNEGA OBDOBJA SVETA ZA PREVENTIVO IN VZGOJO V CESTNEM PROMETU

28. novembra, je v prostorih sejne sobe Občine Ivančna Gorica potekala 17. seja Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu v Občini Ivančna Gorica. Omenjena seja je bila obenem tudi zadnja v mandatnem obdobju 2012 – 2016.

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu deluje kot posvetovalno telo župana in skrbi za preventivo in vzgojo v cestnem prometu. Svet ima predsednika ter devet članov, sestavljajo pa ga predstavniki Združenja šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica, Policijske postaje Grosuplje, Osnovne šole Ferda Vesela Šentvid pri Stični, OŠ Stična, Srednje šole Josipa Jurčiča, Vrtca Ivančna Gorica ter dva predstavnika občanov.

Na zadnji seji sta se predsednik sveta Marjan Balant in podžupan občine Ivančna Gorica Tomaž Smole v županovem imenu, zahvalila vsem članom za prispevek na področju preventive in varnosti v prometu v občini Ivančna Gorica za obdobje 2012 – 2016. V znak zahvale sta prisotnim članom izročila tudi simbolično zahvalo.

Z dnem, 29. november, pa se je uradno začelo tudi novo mandatno obdobje 2016 – 2020, v katerem bo Svet deloval v nekoliko spremenjeni sestavi. Predsednik še naprej ostaja Marjan Balant, med tem ko sta zdajšnja člana Marijo Strnad (predstavnica Srednje šole Josipa Jurčiča) in Antona Kralja (predstavnik občanov) zamenjala Franci Grlica iz Srednje šole Josipa Jurčiča in predstavnik občanov Vito Meško.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …