Domov / Glasba / VABLJENI NA TA VESELI DAN KULTURE

VABLJENI NA TA VESELI DAN KULTURE

Tudi letos bodo v občini Ivančna Gorica obeležili Ta veseli dan kulture, ki že tradicionalno poteka pod pokroviteljstvom župana Občine Ivančna Gorica, Dušana Strnada. Kulturno – družabni dogodek bo potekal v sklopu Festivalu Stična 2016, v organizaciji Občine Ivančna Gorica, ZKD občine Ivančna Gorica in Festivala Stična.

In sicer vas vabijo na koncert klasične glasbe in poezije, ki ga bosta izvedla mednarodno priznana in najuspešnejša klasična violinistka v Sloveniji Anja Bukovec ter igralec, režiser, profesor dramske igre in prejemnik številnih nagrad Boris Cavazza.

Koncert bo v soboto, 03. decembra ob 19.00 v Kulturnem domu Stična.

Pred koncertom bodo odprli tudi razstavo fotografij in predstavitev mozaikov »Življenje našega drevesa«. Gre za čudovit projekt, ki je v sodelovanju Občine Ivančna Gorica in OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični iz gradbenega izziva, pod vodstvom likovne pedagoginje Jelke Rojec, postal umetniško delo. Sledila bo tudi manjša pogostitev, kjer bo priložnost za sproščeno druženje.

 
Vstopnine ni, je pa potrebno vstopnice rezervirati. In sicer na info@kd-sticna.si ali na telefonski številki 040 525 280 (Tina) in 031 843 900 (Maja). Vstopnice torej rezervirate, potem pa jih prevzamete eno uro pred dogodkom, na blagajni v Kulturnem domu Stična. Število rezervacij ni omejeno, bodo pa na voljo do zapolnitve sedežev v dvorani. Vljudno vabljeni.

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …