Domov / Lokalno / OBISK VELEPOSLANIKA INDIJE

OBISK VELEPOSLANIKA INDIJE

V petek, 16. decembra 2016, je občino Grosuplje obiskal Nj. eksc. gospod Sarvajit Chakravarti, veleposlanik Indije v Sloveniji. V občinski hiši sta ga prijazno sprejela župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar.

Na kratko sta mu predstavila našo lepo občino Grosuplje, beseda pa je tekla tudi o uspešno realiziranih projektih, ki so naredili življenje v občini lepše, prijaznejše, pa tudi bolj varno in okolju prijazno.

Izpostaviti velja predvsem številne pozitivne spremembe na področju javnega prevoza, novo moderno čistilno napravo in pa Zdravstveni dom Grosuplje, ki je z novim prizidkom veliko bolj prijazen tako do zdravstvenega osebja kot tudi do pacientov. Prav zdaj intenzivno potekajo dela za izgradnjo nove podružnične osnovne šole na Polici, gradi se avtocestni priključek Šmarje – Sap. Več besed pa je bilo namenjenih bodočemu športnemu parku pri Sončnih dvorih in mestnemu parku na Koščakovem hribu, ureditvi centra Grosuplja in Šmarja – Sapa ter gospodarski coni Jug.

Je pa veleposlanik Nj. eksc. gospod Sarvajit Chakravarti svoj obisk izkoristil tudi za lepo presenečenje, namenjeno vsem občankam in občanom Grosuplja. Mestni knjižnici Grosuplje je podaril lepo število raznolikih knjig, ki bodo na voljo za izposojo vsem, ki bi mogoče želeli nekoliko razširiti svoja obzorja in Indijo pobližje spoznati.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …