Domov / Lokalno / VABLJENI NA PRIREDITEV DAN SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI

VABLJENI NA PRIREDITEV DAN SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI

Občina Ivančna Gorica in Zveza športnih organizacij Ivančna Gorica v sodelovanju z Zavodom Prijetno domače in ZKD Ivančna Gorica vabita na SVEČANOST OB DNEVU SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI s podelitvijo PRIZNANJ ŠPORTNIKOM OBČINE IVANČNA GORICA ZA LETO 2016.

Prireditev bo v petek, 23. decembra 2016, ob 18. uri, v športni dvorani OŠ Stična. Gost večera bo udeleženec paraolimpijskih iger v Riu de Janeiru, Primož Jeralič, občan občine Ivančna Gorica. Ta večer bo proglašen tudi športnik leta po izboru bralcev občinskega časopisa Klasje.

Program bodo sooblikovali: učenci OŠ Stična, Višnjanski fantje, Vokalna skupina Amabile, Plesni klub Guapa, Godalni orkester Kulturnega društva Stična in Mažoretke Ivančna Gorica. Posebno točko bodo uprizorili motokrosisti Avto-moto društva Šentvid pri Stični.

Po svečanem delu se bo prireditev nadaljevala z dobrodelno rokometno tekmo »Rokometno srce«, na kateri se bodo revijalno pomerili zdajšnji in nekdanji člani RK SVIŠ Ivančna Gorica.

Prostovoljni prispevki zbrani v celotnem večeru bodo namenjeni za pomoč 17-letnemu Dominiku Lozarju, članu RK Črnomelj, ki je po padcu na snegu postal tetraplegik.

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …