Domov / Slovenija/Svet / UMRLA STA UDELEŽENCA PROMETNE NESREČE V BERTOKIH IN LJUBLJANI

UMRLA STA UDELEŽENCA PROMETNE NESREČE V BERTOKIH IN LJUBLJANI

Posledice prometne nesreče na ljubljanski obvoznici in hitri cesti pri Bertokih so bile za 48-letnico in 19-letnika prehude, umrla sta v bolnišnici.

Na hitri cesti med Koprom in Bertoki se je v nedeljo, 25. decembra zgodila hujša prometna nesreča, ko je 24-letnik z osebnim avtomobilom trčil v zadnji del vozila, v katerem sta bila 19-letnika. Trk je njun avto odbil v nabrežino, da se je prevrnil in padel nazaj na cestišče. Voznika in sopotnika so huje poškodovana odpeljali v bolnišnico, kjer je sopotnik zaradi posledic nesreče v sredo, 28. decembra umrl.

Prometna nesreča na ljubljanski obvoznici pa je bila usodna za 48-letno voznico. Ta je v sredo, 28. decembra vozila po prometnem pasu in zaradi domnevno neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad vozilom. Vozilo je zaneslo na travnati nasip, kjer je prebilo žično ograjo, trčilo v drevo in obstalo na boku. Po prvih podatkih policije je bila voznica, ki so jo iz vozila reševali gasilci, lažje poškodovana, a se je pozneje v bolnišnici izkazalo, da so bile poškodbe mnogo hujše.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …