Domov / Neuvrščeni / ODPOKLIC KROGLIC ZARADI PRISOTNOSTI SALMONELE

ODPOKLIC KROGLIC ZARADI PRISOTNOSTI SALMONELE

Podjetje Lidl Slovenija je iz prodaje odpoklicalo Bio prosene kroglice Barbecue okus, pakiranih po 120 gramov, proizvajalca Circuss in dobavitelja Vincze-Staudt zaradi ugotovljene prisotnosti salmonele.

V Lidlu smo ob rednem internem preverjanju kakovosti omenjenega izdelka ugotovili prisotnost salmonele,” na spletni strani potrjuje Lidl Slovenija. Nadaljujejo sicer, da so prosene kroglice prehrambeni izdelek, ki ob ustrezni hrambi na suhem mestu ne zagotavlja ugodnega okolja za razvoj salmonele, zato uživanje tovrstnega izdelka predstavlja minimalno tveganje za zdravje potrošnika.

Kljub temu kupce pozivajo, da izdelek »Bio prosene kroglice BARBECUE (Barbecue okus), Circuss, 120 g« z rokom uporabnosti 21. 05. 2017 dobavitelja Vincze-Staudt vrnejo v katerokoli Lidlovo poslovalnico in jih ne zaužijejo.

Kupnino bodo povrnili tudi v primeru, da nimate računa.

V odpoklic je zajet izključno izdelek »Bio prosene kroglice BARBECUE (Barbecue okus), Circuss, 120 g« z rokom uporabnosti 21. 05. 2017 dobavitelja Vincze-Staudt. Drugi okusi prosenih kroglic (z arašidi/Peanut in rahlo slani/Lightly salted) in drugi izdelki dobavitelja Vincze-Staudt, ki so v prodaji v podjetju Lidl Slovenija, niso zajeti v odpoklic.

About admin

Preverite tudi

Ločevanje odpadkov na pokopališčih na Igu

Občina Ig na območju občine upravlja s pokopališčih Ig, Golo, Tomišelj in Kurešček. Odpadke s pokopališč  …