Domov / Lokalno / IVANŠKI TURIZEM SE BO PREDSTAVIL NA SEJMU NATOUR ALPE – ADRIA

IVANŠKI TURIZEM SE BO PREDSTAVIL NA SEJMU NATOUR ALPE – ADRIA

Destinacija Prijetno domače – Občine Ivančna Gorica bo tudi v letošnjem letu predstavljena na osrednjem slovenskem turističnem sejmu Natour Alpe-Adria, ki bo z razstavljavci iz Ivančne Gorice potekal od srede 01. februarja do sobote 04. februarja 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na stojnici, v stekleni dvorani razstavišča, se bodo pod okriljem Občinske turistične zveze Ivančna Gorica in Zavoda Prijetno domače predstavila turistična društva iz občine, ki so k sodelovanju povabila tudi nekatere turistične ponudnike. Sejem Natour Alpe-Adria je največja prireditev s področja turizma v regiji Alpe-Jadran, saj letno privabi okrog 15.000 obiskovalcev, ki imajo vsako leto možnost spoznati tudi ponudbo iz naših krajev.

Destinacija Prijetno domače – občine Ivančna Gorica je obiskovalcem na sejmu tradicionalno predstavljena kot prijazno okolje z gostoljubnimi ljudmi, bogato zgodovinsko in kulturno dediščino ter rastočo turistično in kulinarično ponudbo. Vse to pa bodo društva predstavila različnim ciljnim skupinam, ki predstavljajo potencialne obiskovalce, kot so pohodniki in kolesarji, družine z otroki, avtodomarji ter raznovrstne zaključene skupine.

Vabljeni tudi vi na sejem, kjer se boste pri naših razstavljavcih zagotovo počutili prijetno in domače.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …