Domov / Policija / PREGLED DOGODKOV PP GROSUPLJE V PRETEKLIH 7-IH DNEH

PREGLED DOGODKOV PP GROSUPLJE V PRETEKLIH 7-IH DNEH

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7-ih dneh od 13.02.2017 od 07.00 ure do 20.02.2017 do 07.00 ure obravnavala 15 kaznivih dejanj, 4 prometne nesreče, 2 kršitvi javnega reda in miru in 27 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali pet tatvin, dva vloma, kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari in kršitev javnega reda in miru. Policisti so vozniku zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli vozniško dovoljenje po 113-a členu Zakona o prekrških in zoper njega podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali dva vloma, tatvino, kaznivo dejanje poslovne goljufije, kršitev javnega reda in miru, dve prometni nesreči z manjšo materialno škodo in zdravstvenemu osebju nudili asistenco.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini, poškodovanje tuje stvari, tatvino, požar, dve prometni nesreči z manjšo materialno škodo in prekršek po Zakonu o zaščiti živali zaradi neustrezno zavarovanega psa.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

About admin

Preverite tudi

V NACIONALNI PREVENTIVNI AKCIJI »MOBILNI TELEFON« SODELUJE TUDI OBČINA GROSUPLJE

Nacionalna preventivna akcija »Mobilni telefon« se je pričela v ponedeljek, 14. januarja, in bo trajala …