Domov / Lokalno / PRIMOŽ JERALIČ, OSEBNOST LETA 2016

PRIMOŽ JERALIČ, OSEBNOST LETA 2016

Na novomeški televiziji Vaš kanal so zaključili z akcijo Osebnost leta 2016, za katero je vse leto veljalo veliko zanimanje. Gledalke in gledalci so z glasovanjem na spletni strani: www.vaskanal.com izbrali dvanajst osebnosti meseca, ki so se potegovale za laskavi naziv osebnost leta 2016 Vašega kanala.

Z glasovanjem prek spleta in z dopisnicami, ki je potekalo med 08. in 28. februarjem, so izbrali osebnost leta 2016. To je postal občan občine Ivančna Gorica in paraolimpijec Primož Jeralič, ki je na lanskih paraolimpijskih igrah v Riu de Janeiru zastopal slovenske vrste kot eden izmed osmih športnikov invalidov. Ročni kolesar je nase opozorili z 10. mestoma v kronometru in cestni dirki. Njegov dosežek je vreden še več, če vemo, da je bil v prvi deseterici edini amaterski športnik.

Njegove uspehe je prepoznal tudi župan Dušan Strnad, ki mu je na sprejemu v Ivančni Gorici podelil spominski kovanec Prijetno domače.

Primož Jeralič priporoča vsem, naj živijo svoje sanje, naj se zavedajo trenutka tukaj in zdaj, ker so ti neponovljivi, in naj uživajo v življenju.

Primožu za osvojeni naziv osebnost leta 2016 iskreno čestita župan Dušan Strnad s sodelavci.

Foto: Boštjan Colarič

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …