Domov / Lokalno / VABILO NA DELAVNICE LAS STIK ZA ESSR

VABILO NA DELAVNICE LAS STIK ZA ESSR

Lokalna akcijska skupina STIK je namenjena povezovanju, tesnejšemu sodelovanju med občinami in spodbujanju celovitega ter uravnoteženega razvoja po pristopu »od spodaj navzgor« (CLLD – Lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost).

Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS STIK v letu 2016, katerih upravičeni stroški bodo sofinancirani iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), se je 28. februarja 2017 zaključil.

Napovedujejo pa objavo 1. Javnega poziva za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS STIK v letu 2017, katerih upravičeni stroški bodo sofinancirani iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Za več informacij, vabljeni, da spremljajte spletno stran: Las – Stik Hkrati vas vabijo, da se udeležite tudi informativnih delavnic, ki bodo organizirane v vseh občinah na območju LAS STIK:

Vabljeni tudi k sodelovanju v borzi projektnih partnerstev, ki so jo vzpostavili na spletni strani LAS STIK in je namenjena vsem, ki iščete partnerje na območju LAS STIK za sodelovanje v operacijah, s katerimi želite kandidirati na javne pozive za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja LAS STIK.

Za vprašanja ali termin so vam na voljo na telefonski številki: 07/ 34 82 103 in 031/ 647 072 od pon. do čet. med 09.00 in 15.00 uro in v pet. med 09.00 in 13.00 uro ali elektronski pošti: las-stik@ciktrebnje.si. Spremljajte tudi spletno stran: Las – Stik

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …