Domov / Lokalno / DELA ZA IZGRADNJO NOVE ŠOLE NA POLICI LEPO NAPREDUJEJO

DELA ZA IZGRADNJO NOVE ŠOLE NA POLICI LEPO NAPREDUJEJO

01. septembra 2016 so položili temeljni kamen za novo šolo na Polici, dogodek pa bo gotovo še bolj slovesen natanko leto pozneje, 01. septembra 2017, ko bodo novo šolo na Polici predali svojemu namenu.

Izvajalec del, podjetje CGP, je z deli za izgradnjo nove šole pričel že julija lani, dela vse od takrat intenzivno potekajo, z izjemo v mesecu januarju, ko tega niso dopuščale vremenske razmere.

V začetku meseca februarja so pričeli izvajati zidarska dela v prostorih šole in telovadnice, pričeli so z izvedbo nosilnih predelnih sten z opečnimi modularnimi bloki ter z izvedbo vertikalne in horizontalne hidroizolacije. Proti koncu februarja so začeli izvajati strojne omete opečnih nosilnih in predelnih sten ter polaganje horizontalne toplotne izolacije iz EPS-a. V mesecu marcu so začeli polagati cementni estrih tlakov.

Na objektu šole in telovadnice sicer izvajajo groba dela strojnih in elektro inštalacij, prav tako poteka izvedba zunanje kanalizacije. Okna na šoli in telovadnici so v celoti zmontirana, skoraj v celoti je končana tudi že izdelava toplotne izolacije fasade.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …