Domov / Glasba / “CVETJE V JESENI” V IVANČNI GORICI

“CVETJE V JESENI” V IVANČNI GORICI

V Ivančno Gorico, natančneje v športno dvorano OŠ Stična, prihaja v petek, 31. marca 2017, izvirni slovenski muzikal Cvetje v jeseni.

Avtorji muzikala, ki je nastal leta 2014, so na oder postavili eno najlepših ljubezenskih zgodb, ki jih premore slovenska literarna zgodovina, Cvetje v jeseni. Zgodbo o ljubezni med premožnim meščanom v zrelih letih in komaj polnoletnim podeželskim dekletom.

Odlična glasba, izvrstni igralci in besedila, ki jih narekuje življenje samo, vas bodo zagotovo prevzela, zato za vsak slučaj s seboj prinesite tudi kakšen robček. Muzikal je doživel že 140 ponovitev in po treh letih še vedno osvaja Slovenijo.

Da je zgodba Cvetja v jeseni popolna, skrbi tudi glavna igralka in to nihče drug kot domačinka in Ambasadorka Občine Ivančna Gorica, Nina Pušlar!

Nina o muzikalu pove naslednje: »Vabilo v Cvetje v jeseni je leta 2014 prišlo tako spontano kot sem se kasneje lotila vloge in do danes mi je vsaka predstava nepopisno doživetje. Ekipa je fantastična, emocije so vedno močne in vsaka predstava ima neverjeten naboj. Komaj čakam, da tudi svoji domači publiki s Cvetkoti končno predstavimo naš muzikal. Se zelo veselim in vabim vse.«

S temi pozitivnimi mislimi Nina vabi vse na prvo uprizoritev muzikala Cvetje v jeseni v Ivančni Gorici. Predstavi so organizatorji dodelili tudi dobrodelno noto, tako da 1 € od prodane vstopnice donirajo v dobrodelni sklad za PGD Ivančna Gorica. Z obiskom muzikala boste avtomatično dobrodelni tudi vi in s tem podprli domače prostovoljne gasilce ob gradnji njihovega novega doma.

Vstopnice za koncert lahko kupite:

  • preko vseh prodajnih mest EVENTIM
  • na povezavi: Vstopnice
  • na povezavi: Vstopnice 1
  • v trgovini PASJI RAJ v Iv. Gorici
  • v trgovini PETISH v Domžalah

Uradni AFTER PARTY bo v The Prince Pub-u po predstavi….

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …