Domov / Neuvrščeni / NAJ PESEM TELEVIZIJE ETV 2017

NAJ PESEM TELEVIZIJE ETV 2017

Na televiziji ETV ob 14. obletnici in 24. obletnici predhodnice ETV Izlake objavljajo 7. literarni natečaj Naj pesem ETV 2017.

Generalni pokrovitelj izbora je tudi letos Spekter Trbovlje.

Za nekaj nagrad in pogostitev bo poskrbelo Gostišče Kum Zagorje.

Na nagradnem natečaju lahko sodelujete z le eno, še v knjižni obliki neobjavljeno pesmijo. Razpisani sta dve starostni kategoriji: v prvi skupini boste mladi pesniki osnovnošolci, v drugi pesniki, starejši od 15 let. Pesem, opremljeno s polnim imenom, naslovom in telefonsko številko, pošljite najpozneje od 10. maja 2017.

Strokovna komisija bo poslane pesmi pregledala in ocenila ter v obeh skupinah izbrala po tri pesnike, ki bodo osrednji gosti junijske prireditve ob jubileju ETV.

Po trije nagrajeni pesniki bodo prejeli praktične in knjižne nagrade, naj pesnika v obeh kategorijah čakata še denarni nagradi. Mladi pesnik bo prejel 70 EUR bruto, pesnik v starejši kategoriji pa 200 EUR bruto.

Pesem, opremljeno z osebnimi podatki (ime, priimek, domači naslov, rojstni podatki in tel. številka), pošljite izključno v elektronski obliki v pisavi Times New Roman na naši elektronski naslov: etv@elektroprom.si

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …