Domov / Lokalno / MEDNARODNI NOGOMETNI TURNIR GROSUPLJE OPEN 2017

MEDNARODNI NOGOMETNI TURNIR GROSUPLJE OPEN 2017

Za nami je prvi vikend turnirja Grosuplje Open 2017. V soboto, 22. aprila 2017, je svoje znanje v netekmovalnem dnevu prikazalo 40 ekip nogometašev do starosti 8 let, v nedeljo, 23. aprila 2017, pa se je med seboj pomerilo 20 ekip nogometašev do starosti 10 let. Gre za najboljše slovenske nogometne šole iz Slovenije, sodelovale so tudi ekipe iz Italije in Hrvaške.

Pred razglasitvijo rezultatov sta nogometaše, njihove starše in vse ostale navijače pozdravila predsednik Nogometnega kluba Brinje Grosuplje dr. Denis Čaleta in župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič.

»Prišli smo do zaključka današnjega dne, današnjega turnirja, že 15. po vrsti Grosuplje OPEN U-10,« je dejal predsednik nogometnega kluba dr. Denis Čaleta.

»Investicija v nogomet se splača, to smo danes videli. Zelo sem vesel, ko vidim nogometaše takole zbrane, da se družite, trenirate, tekmujete, in ko vidim, da vas starši pri tem podpirajo. V naši občini posvečamo veliko pozornosti športu. Letos bomo odprli novo šolo z novo telovadnico na Polici, drugo leto pa bomo dobili še eno večjo telovadnico, v Osnovni šoli Louisa Adamiča Grosuplje,« pa je dejal župan dr. Peter Verlič ter vsem nogometašem čestital za dobro odigrane igre, Nogometnemu klubu Brinje Grosuplje pa tudi za odlično organizacijo.

Priznanja najboljšim so podeljevali nekdanji slovenski reprezentant Milenko Ačimovič, župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič in člani upravnega odbora Nogometnega kluba Brinje Grosuplje pod vodstvom predsednika dr. Denisa Čalete.

Najboljši igralec je postal Tian Matijević iz Nogometnega kluba Domžale, najboljša strelca sta bila Lan Husejnović iz Nogometnega kluba Rudar Velenje in Marko Popelar iz Nogometnega kluba Krško, za najboljšega vratarja pa je bil razglašen Marcel Rastoder iz Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana.

Sicer pa je 3. mesto zasedla ekipa Nogometnega kluba Krško, 2. mesto ekipa Nogometnega kluba Domžale, zmagovalka turnirja pa je postala ekipa Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana.

Foto in video: Brane Petrovič

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …