Domov / Lokalno / DAN ODPRTIH VRAT V GROSUPLJU – Wienerberger

DAN ODPRTIH VRAT V GROSUPLJU – Wienerberger

Tokrat bomo vrata hiše v Grosuplju odprli v torek, 23. maja,

med 14. in 18. uro, v naselju Brvace za Mercatorjem. Radi nas obiščejo mladi pari in družine, željni znanja in strokovnega svetovan-ja. Tokrat si bomo skupaj ogledali novogradnjo z opeko Porotherm PROFI in spoznali prednosti sodobne masivne opečne gradnje,« so še dodali v podjetju Wienerberger Slovenija.

Opeka. Naj vas inspirira.

Spoznajte prednosti in celostne rešitve opečne gradnje iz prve roke! Wienerberger in Hren inženiring Grosuplje vas vabita, da se nam pridružite na DNEVU ODPRTIH VRAT V GROSUPLJU, v torek, 23. maja 2017, med 14. in 18. uro. na lokaciji novogradnje v naselju Brvace pri Mercatorju. Skupaj si bomo ogledali novogradnjo z opeko Porotherm PROFI in spoznali prednosti sodobne masivne opečne gradnje.

Opeka. Naj vas inspirira.

Sodobna masivna opečna gradnja Opeka služi kot akumulator toplote, ki zadržuje visoko temperaturo, ki jo sonce ali kateri drugi vir toplote v hiši daje. Nazaj v prostor pa jo vrača, ko zunanja temperatura pade. Da bo vaša hiša najboljša naravna klima.

Porotherm PROFI Dryfix sistem z izjemnimi toplotnimi karakteris-
tikami, je namenjen gradnji, pasivnih in nizkoenergijskih hiš. S Po-
rotherm PROFI sistemom gradimo energetsko učinkovito hišo, ki varčuje z energijo. Mehanske karakteristike, natančnost vgradnje, certificirani sistem so garancija za vrhunsko kvaliteto Wienerberger sistema gradnje. Z uporabo Porotherm PROFI opeke si zagotovite suho in hitro gradnjo ter hitrejšo vselitev v vaš nov dom.

Več: www.wienerberger.si

Prijava:

https://apps.novelus.si/Wienerberger/dan-odprtih-vrat/app/

 

Sodobna masivna opečna gradnja

DAN ODPRTIH VRAT V GROSUPLJU

Zidna opeka Porotherm PROFI Naselje Brvace, za Mercatorjem, 1290

Grosuplje Hiša v končni podobi … Zidna opeka Porotherm PROFI.

Opis poti do gradbišča: V kolikor prihajate iz smeri Ljubljane: Izberete prvi (1.) izvoz za Grosuplje (pri OMV črpalki), v krožnem križišču izberete 2. Izvoz, nadaljujete mimo podjetja Black& Decker in podjetja Avtotransporti in pralnic Kastelec, na vaši levi bo trgovina Mercator, takoj za trgovino Mercator (njihova garaža) zavijete levo, se dvignete rahlo v hrib in zavijete v drugo (2.) ulico levo, 1. gradbišče vaši desni strani. V kolikor prihajate iz smeri Novega Mesta: Izberete drugi (2.) izvoz za Grosuplje in se ravnate po

zgornjih navodilih.

 

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA SREDO 18. JULIJ 2018

OVEN Imeli boste občutek, da ste se vrnili v preteklost, saj se bo pred vas …