Domov / Glasba / VELIKA ZABAVA OB ZAKLJUČKU SEZONE ODDAJE VESELI PONEDELJEK

VELIKA ZABAVA OB ZAKLJUČKU SEZONE ODDAJE VESELI PONEDELJEK

Danes vas ob 20. uri zvečer vas še zadnjič vabimo na Radio Zeleni Val in pred male ekrane, kjer bo na sporedu veliki finale priljubljene oddaje Veseli ponedeljek z enkratno in vedno zabavno Ljubico Špurej Jazbinšek ter ansamblom Mladi upi. 

Ponedeljek je ponavadi precej težek in celo tečen dan, saj se znova začne služba, vikenda pa je konec. Prav zato smo si na Golica TV zadali težko nalogo, da bi naše gledalce prav na ta dan skušali sprostiti in nasmejati. Oddaja Veseli ponedeljek, ki jo je celo sezono s svojimi super gosti in zabavnimi igrami ter dobro glasbo, vodila čudovita Ljubica Špurej Jazbinšek, je dokaz, da je tudi ponedeljek lahko čisto fajn dan. Še posebej, če ste ga preživljali v naši družbi in se tokrat sprostili ob zvokih Mladih upov.

“Danes bo še posebej noro in zabavno, saj imamo zadnjo oddajo v tej sezoni. Pekli bomo na žaru, pili dobro vino, gostili super glasbenike in se zabavali pozno v noč,” nam je zaupala Ljubica, ki vse gledalce, kateri oddajo radi gledate v živo, vabi v Live Cafe, v Grosuplje, okoli 19. ure zvečer. “Danes je zaključno dejanje, zato ne smete manjkati z nami v Live Cafeju, niti na našem programu, saj smo vam res pripravili nepozabno druženje,” je še dodala Ljubica, ki je dolgočasne in razvlečene ponedeljke spremenila v sproščujoč in smeha poln začetek delovnega tedna.

Se vidimo v Life Cafeju in na programu Golica TV.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …