Domov / Slovenija/Svet / Rokometaši Ivančne Gorice vstopajo v 58. člansko tekmovalno sezono

Rokometaši Ivančne Gorice vstopajo v 58. člansko tekmovalno sezono

S pripravami na novo sezono je pričela članska ekipa SVIŠ Ivančna Gorica. Trenersko mesto ostaja nespremenjeno. Krmilo bo vodil Sebastijan Obajdin Parfant, na mestu pomočnika trenerja pa je imenovan Jaka Ferkulj, ki je končal kariero zaradi poškodbe kolena. Članska ekipa se je okrepila s kar nekaj igralci, ki imajo prvoligaške izkušnje. Kot najodmevnejša okrepitev v prestopnem roku prihaja srednji zunanji Luka Zafran, ki je v preteklosti igral za svoj domači klub Grosuplje ter nazadnje za Dobovo. Na mestu vratarja je prišel Domen Škorc, ki je svoje prve rokometne korake naredil v Celju, kasneje je igral za Slovan ter Dol TKI Hrastnik. V ekipo se vrača stari znanec Aljaž Bučar, ki je minulo sezono igral pri Cerkljah kot posojen igralec. Na položaju desnega krila bo klub okrepil Slavko Erak, ki bo začetek priprav opravil po posebnem programu, saj je prestal operacijo kolena. Na mesto krožnega napadalca prihaja Rok Šemrov, ki bo igral kot tretji krožni napadalec, sicer član RK Grosuplje. Nov igralec bo tudi na levem krilu in sicer Simon Zlatnar, ki je lansko sezono igral v Cerkljah.

Odšel je Denis Zavodnik, ki odhaja v prvoligaša MRD Dobovo, nadaljevanje športne poti Gašperja Slapničarja pa je še negotovo. Ob koncu sezone 2016/2017 se je za zaključek kariere odločil tudi Gašper Stopar.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …