Domov / Policija / Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh
koda 1 - 11.00 ogled poteka poostrenega nadzora policistov in predstavnikov ostalih sluzb nad vozniki tovornih vozil in vozniki avtobusov za predstavnike medijev; pocivalisce Lukovica (smer Maribor), LUKOVICAFoto: Nebojsa Tejic/STA

Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh od 31.7. 2017 od 7.00 ure do 7.8. 2017 do 7.00 ure obravnavala 20 kaznivih dejanj, 8 prometnih nesreč in 31 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali kaznivo dejanje goljufije; vlom v klet; vlom v poslovne prostore podjetja; vlom v garažo; vlom v trgovino; poskus vloma v hišo in sedem tatvin /telefona, kosilnice, goriva …/.  Policisti so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, dve prometni nesreči z materialno škodo in odstopom od ogleda. Policisti so intervenirali na javnem kraju, ugotovili elemente prekrška po ZJRM-1, zoper vinjenega kršitelja je bilo odrejeno pridržanje, prav tako mu je bil izdan plačilni nalog.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali dve kaznivi dejanji ponarejen bankovec; poškodovanje tuje stvari; tatvino artiklov v trgovini; vlom v garažo in tatvino RT LJ315-VL in LJ39-14. Policisti so obravnavali dve prometni nesreči s pobegom, prometno nesrečo z udeležbo divjadi in dve prometni nesreči z materialno škodo in odstopom od ogleda.

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PETEK, 22. MAREC 2019

OVEN Čutili boste pretok sveže energije, ki vam bo pognala kri hitreje po žilah. Zelo …