Domov / Lokalno / V Ivančni Gorici bodo konec tedna pražili krompir

V Ivančni Gorici bodo konec tedna pražili krompir

Društvo podeželskih žena Ivanjščice v sodelovanju z Občino Ivančna Gorica prireja že 5. PRAZNIK KROMPIRJA, ki bo potekal na tržnici v Ivančni Gorici, v soboto, 16. septembra, od 8. do 12. ure. Na prazniku krompirja se bodo v pripravi praženega krompirja za najboljšo oceno in nagrado potegovali gostinski ponudniki, turistične kmetije, društva, ki delujejo na območju občine Ivančna Gorica, skupine prijateljev ali sosedov. V sklopu prireditve bo potekala razstava buč in bučnih jedi, degustacija in ocenjevanje marmelad in vložene zelenjave.

Prireditev bo spremljal kulturni program, mini kmečke igre in preventivne akcije na stojnici Rdečega križa in Zdravstvenega doma Ivančna Gorica. Vabijo vas na praznik krompirja v Ivančno Gorico, kjer boste z degustacijo tudi obiskovalci dodali svoj glas k izbiri najboljšega »Ivanškega tenstanega krompirja«, najboljše domače marmelade in doma vložene zelenjave.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …