Domov / Glasba / Brigita Šuler še ni prebolela boleče izgube svojega ljubljenega očeta

Brigita Šuler še ni prebolela boleče izgube svojega ljubljenega očeta

Z veseljem vam predstavljamo novo pesem Brigite Šuler, z naslovom “Hvala ti za lepe dni”. Melodijo za pesem je napisal znan hrvaški avtor Goran Topolovac, besedilo pa je tudi tokrat napisala Brigita sama.

Pesem je nastala v času njene čustveno boleče izkušnje ob izgubi očeta, zato govori o najbolj tragičnih izgubah v našem življenju, izgubah naših bližnjih. V vsakdanu se obremenjujemo z nešteto problemi, ki to sploh niso. Izguba bližnjega pa v trenutku prekine vse, tudi smisel življenja. Tega se v vsakdanu ne zavedamo, zato nas toliko bolj boli, ko nas takšna tragedija doleti. V pesmi “Hvala ti za lepe dni”, Brigita poslušalcem sporoča, da je pomembno, da ljubimo in cenimo življenje v objemu svojih bližnjih in smo hvaležni za vse skupne trenutek, tako v slabem kot v dobrem, saj so tako slabi kot dobri trenutki kamenčki v mozaiku našega čudovitega življenja in bi morali ceniti slehernega, ko še imamo drug drugega ob sebi.

Pesem je nastajala vse od aprila 2017, saj je bilo snemanje, zaradi bolečine ob izgubi očeta Rajka, večkrat prekinjeno. Na koncu je Brigita za to pesem v Bolgariji posnela tudi vse kadre za videospot, vendar so ji zadnji dan snemanja iz avta ukradli vso snemalno opremo s spominskimi karticami vred. No, ena kartica z nekaj kadri iz prečudovite Bolgarije je pa le ostala v hotelu in je uporabljena tu:

 

 

Barbara Pirh

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …