Domov / Glasba / VRHUNSKE VOKALISTKE IZ SKUPINE MJAV V SODELOVANJU Z JANOM PLESTENJAKOM

VRHUNSKE VOKALISTKE IZ SKUPINE MJAV V SODELOVANJU Z JANOM PLESTENJAKOM

Katera od štirih postavnih članic in vrhunskih vokalistk skupine MJAV je od Jana Plestenjaka, se te dni ugiba v medijih. Odgovor je, da v tem trenutku kar vse štiri. Nova pesem A sem tvoja je namreč sodelovanje MJAV z največjim slovenskim ”hitmakerjem” Janom Plestenjakom. Za skladbo je Jan prispeval besedilo, prav tako je bil producent pesmi. Melodijo sta napisala Maša Uranjek (MJAV) in Gašper Konec.

Foto: Rok Tržan

Tri leta nazaj so se dekleta skupine MJAV prvič predstavile Sloveniji v šovu Slovenija ima talent. Od takrat so štiri odlične vokalistke vseskozi pridno nastopale in izdajale svoje avtorske pesmi. Njihova članica Ani Frece je več kot uspešno vsak teden imitirala slavne zvezde v prejšnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Njihova zadnja velika sprememba na odru je njihov bend, ki jih spremlja po koncertih in zabavah po vsej Sloveniji. Posebnost deklet je, da se lotevajo domala vseh glasbenih zvrsti razen narodno zabavne in največje svetovne hite oplemenitijo z odličnimi vokalnimi aranžmaji, ki presenetijo tudi najzahtevnejše občinstvo.

Skladba A sem tvoja je iskrena izpoved zaljubljene ženske, ki hrepeni po tem, da je ljubljena in v varnem objemu svojega moškega. Kje je Jan dobil idejo in navdih za besedilo nove uspešnice lahko samo ugibamo. Skladba ogromno obeta in zagotovo se vsako mlado srce najde v njej. Pesem je dobila tudi romantičen in skrivnosten videospot, ki ga je režiral David Belina, DOP in montažer je bil Igor Pečoler, za animacijo pa poskrbel Miha Mastnak. »Z Janom je bilo čudovito sodelovati, je pravi profesionalec in ne samo, da je bilo snemanje zabavno, od Jana smo se tudi veliko naučile«, so zaupale Fani, Maša, Jasmina in Ana, članice skupine MJAV.

 

 

Barbara Pirh

 

 

 

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …