Domov / Lokalno / Občina Grosuplje podprla dobrodelno tekaško akcijo Mali koraki za VELIK CILJ

Občina Grosuplje podprla dobrodelno tekaško akcijo Mali koraki za VELIK CILJ

Letos mineva pravljičnih 7 let, odkar je Kanal A s pobudnikom Janom Goljo aktiviral športne navdušence PRO PLUS in z njimi pretekel Slovenijo v akciji Mali koraki za VELIK CILJ. Akcija je iz leta v leto rasla, osrečevala srca najšibkejših in prerasla v najpomembnejši družbeno koristni projekt medijske hiše PRO PLUS.

Letos se zbira denar za Hišo zavetja Palčica v Grosupljem, ki skrbi za varno zavetje naših najmlajših. V njej bivajo otroci do šestega leta starosti, ki so v domačem okolju ogroženi ali žrtve zlorab.

V petek, 13. oktobra 2017, se je 63 kilometrov dolga trasa teka pričela v Grosupljem, nadaljevali so skozi Krko v Žužemberk, čez Dolenjske Toplice v Novo mesto, končni cilj pa je bil Otočec.

Tudi nekateri od zaposlenih na občinski upravi Grosuplje so se odločili sodelovati v dobrodelni akciji »Mali koraki za VELIK CILJ« in z njihovo udeležbo na dobrodelnem teku pomagati našim najmlajšim.

Zjutraj so se tekači zbrali pred Hišo zavetja PALČICA v Grosupljem pri Mercator centru in od tam krenili na pot. Tekli so tudi mimo občinske hiše, kjer jih je pričakal in pozdravil župan dr. Peter Verlič z ostalimi sodelavci iz občinske uprave.

 

Barbara Pirh

About admin

Preverite tudi

Celostna prometna strategija Ljubljanske urbane regije

V Ljubljanski urbani regiji  so z namenom, da občankam in občanom tudi občine Grosuplje ponudijo …